Muntatge de fotos de Pilar

Arrestada la veïna de la dona que ha estat trobada morta en un abocador a Toledo

La sospitosa mantenia una disputa amb la víctima per impagaments a la comunitat de veïns

La Policia de Madrid va trobar dijous passat un cos esquarterat i cremat en una runa de Toledo. Sembla que el cadàver indica que es tracta d'una dona que hauria desaparegut el passat 27 de febrer. El lloc dels fets se situa al poble Las Ventas amb Peña Aguilera.

Després de la troballa, la Policia Nacional ha detingut una dona de 34 anys acusada d'assassinar la desapareguda. El cadàver, que els investigadors sospiten que podria ser de la víctima, ha estat traslladat per ser sotmès a l'autòpsia. Els agents continuen analitzant la zona.

La detinguda ha confessat que va comprar bidons de benzina i que hi va portar el cadàver de la seva veïna per calcinar-lo. Les dues dones mantenien una disputa a causa de l'impagament de diversos rebuts que la presumpta assassina devia a la comunitat.

El conflicte veïnal

El passat 27 de febrer els familiars de Pilar van denunciar la seva desaparició. Van sospitar que alguna cosa podria passar quan ningú va poder contactar amb ella durant tot el cap de setmana. La llum de casa estava encesa i totes les seves pertinences intactes a l'interior.

Muntatge de fotos d'una maleta
L'assassina va posar el cadàver dins una maleta | Catalunya Diari

Pilar, de 68 anys, era la presidenta de la comunitat de veïns on la presumpta assassina vivia de lloguer. Totes dues es trobaven enfrontades a causa de l'impagament de vuit mesos de rebuts d'aigua per part de la llogatera. La dona estava en deute amb la comunitat situada al barri de Carabanchel, i aquesta possible disputa podria haver estat la causa del crim.

Després de detenir-la, va acabar confessant que va portar el cadàver dins d'una maleta i el va cremar amb benzina que prèviament havia comprat . Va intentar desfer-se del cos en un lloc on els veïns de la localitat toledana llancen electrodomèstics, mobiliari i altres utensilis. La runa està situada a escassos 300 metres del centre del municipi.

Els investigadors estan registrant el lloc de la troballa i els domicilis de les dues dones. És a casa de la víctima on després de les restes biològiques trobades es va poder produir el crim. La presumpta autora dels fets està detinguda en espera de passar dissabte a disposició judicial.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!