Dos cotxes dels Mossos d'Esquadra a l'aparcament dels jutjats de Vilanova i la Geltrú

Arxiven la causa contra els 7 detinguts acusats d'abusar en grup d'una dona a Badalona

El jutjat d'instrucció de Badalona ha pres aquesta decisió després que la dona no ratifiqués la seva denúncia i que la Fiscalia no vegi indicis d'infracció penal

Aquest passat dijous, dia 30 de setembre, es feia pública la detenció de 7 persones acusades de cometre presumptament una violació en grup al barri de Llefià, a Badalona. Tal com va informar l'alcalde la ciutat, Xavier Garcia Albiol, i el mateix Ajuntament badaloní, es van detenir aquests 7 individus al mateix pis on s'haurien produït els fets. Tot plegat, després de l'avís d'un veí de la zona que va sentir crits i sorolls.

Avui dissabte, dia 2 d'octubre, el cas ha fet un gir inesperat. I és que, tot i que la dona va haver de ser ingressada -els agents se la van trobar en estat de xoc-, la causa ha quedat arxivat. Així ho ha decidit el jutjat d'instrucció de Badalona després de prendre declaració als detinguts i la denunciant. El fet que la denunciant no hagi ratificat la seva denúncia i que la Fiscalia no hagi trobat indicis d'infracció penal, han provocat aquesta decisió del jutge.

Tal com ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, els 7 detinguts el passat dijous han acabat quedant en llibertat i contra ells ja no hi ha cap acusació. 

Es dona el cas que la dona denunciant i víctima d'aquesta suposada violació va assegurar durant la jornada de divendres que dos dels set detinguts l'havien violat. Els fets, segons el seu relat, havien passat en un pis del barri de Llefià de Badalona, la matinada de dimecres a dijous. Tal com va explicar, els altres cinc individus implicats no havien fet res per impedir aquesta suposada agressió

De fet, les 7 persones que ara han quedat en llibertat van ser arrestades a les 05.30 hores del passat dijous després que un veí hagués avisat als serveis d'emergència. Quan els agents policials es van presentar al lloc dels fets, van trobar la dona a terra en estat de xoc. Ara doncs, la història ha acabat amb la causa arxivada judicialment i els 7 implicats i detinguts al carrer sense cap acusació contra ells.