Arxiven la denúncia d'una veïna de Reus contra Albert Rivera

La dona volia portar el líder de la formació taronja davant del jutge per demanar el vot en jornada electoral

Denuncia a Albert Rivera.
La dona va denunciar Albert Rivera als jutjats de Reus per demanar el vot fora de termini | TarragonaDigital

ACTUALITZACIÓ 27/05

La Junta Electoral de Zona de Reus ha decidit arxivar la denúncia que, aquest diumenge, una veïna de la capital del Baix Camp va interposar contra Albert Rivera. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, la JEZ considera que no té competència territorial en aquest cas i ha decidit no emprendre accions. La denúncia, interposada per una veïna de Reus, posava en alerta les autoritats de la petició de vot que Rivera havia fet aquest diumenge.

NOTÍCIA 26/05

Una veïna de Reus ha denunciat, aquest diumenge, Albert Rivera, líder de Cs, per haver demanat el vot durant la jornada electoral. Les declaracions del polític li podrien sortir cares si la Junta Electoral de Zona decidís emprendre accions.

Segons ha pogut confirmar TarragonaDigital, una reusenca ha decidit presentar una denúncia a la JEZ de Reus després de veure, a l'informatiu del migdia de TV3, com Albert Rivera demanava el vot per la formació taronja, una acció que, igual que durant la jornada de reflexió, no es pot fer durant la jornada electoral. De fet, partits i candidats deixen de poder demanar el vot de la ciutadania a partir de les 12 de la nit de divendres, últim dia de campanya electoral.


Comentaris

envia el comentari