Detenen un lladre després d'intentar robar en un habitatge de Terrassa

El detingut ja havia comès un robatori amb violència la nit anterior en una gasolinera d'aquesta ciutat del Vallès Occidental

Mossos d'Esquadra
Detenen un lladre després d'intentar robar en un habitatge de Terrassa | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous el presumpte autor d'un robatori amb violència en una gasolinera de Terrassa, després que provés de robar en un habitatge del municipi, quan hi havia una persona a l'interior, que va donar l'avís a la policia.

El propietari va sentir algú manipulant la porta

Es tracta d'un home de 33 anys, veí de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), que va ser detingut el 23 de maig quan el propietari de l'immoble, situat al carrer Mura de Terrassa, va informar els Mossos que hi havia algú manipulant la porta. Així mateix ho ha explicat la policia catalana aquest dilluns en un comunicat.

El lladre, en adonar-se que hi havia gent a l'interior va fugir, però una patrulla policial, gràcies a la col·laboració ciutadana, va poder localitzar el sospitós al carrer Sierra Nevada, a pocs metres del lloc.

 

El detingut havia robat en una gasolinera de Terrassa

En el moment de la seva detenció portava dues motxilles amb objectes com ara guants, navalles, tornavisos, una llanterna i un cúter, així com carregadors de telèfons mòbils, auriculars i dues targetes de crèdit. Aquests objectes els podria haver sostret, com van corroborar els agents —almenys, en el cas de les targetes—, d'un domicili violentat la nit anterior a Torrebonica, a Terrassa.

El detingut va resultar ser el mateix que es va endur 350 euros d'una gasolinera, situada a l'Avinguda Vallès de la localitat, en un robatori amb violència el 18 de maig. Després de passar a disposició judicial el 25 de maig, el jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa va decretar el seu ingrés a la presó.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari