Diversos usuaris del Metro agredeixen un carterista després d'enxampar-lo 'in fraganti'

El lladre havia sostret un mòbil, però finalment les persones que el van agredir van poder recuperar-lo i avisar a la policia

Uns agents detecten a un furtador incident en un comboi del metro
Diversos usuaris del Metro agredeixen a un carterista després d'enxampar-lo 'in fraganti' | Cedida

Imatges força dures les que arriben des del Metro de Barcelona, on diverses persones van agredir un carterista després d'enxampar-lo furtant un telèfon mòbil. En un vídeo que han compartit alguns usuaris del moment dels fets, es pot veure com tres homes acorralen al lladre i comencen a propinar-li una brutal pallissa. Amb tot, l'home en qüestió va acabar sent detingut per la policia, i els agressors van poder recuperar els objectes que havia sostret.

Els usuaris van agredir brutalment el carterista

Els fets han succeït aquest diumenge a la tarda, a l'estació d'Espanya de la ciutat comtal, tal com explica el mitjà 'El Caso'. El vídeo, que tan sols dura 16 segons, comença quan els viatgers del suburbà ja han enxampat 'in fraganti' el carterista, i mostra com tres d'ells claven cops sense parar a totes les parts que poden del cos del lladre.

Segons han explicat diversos testimonis, els agressors van poder recuperar els objectes que el carterista havia sostret, així com van avisar a la policia perquè se l'endugués a comissaria. Cal destacar, amb tot, que el malfactor era un lladre habitual del Metro, i fins i tot els agents el tenien identificat.

La policia recorda que és millor avisar que atacar

BCN RAR
La patrulla que es dedica a perseguir carteristes i fer-los fora del Metro | BCN RAR

 

En aquest sentit, fonts policials han explicat que, si bé la situació d'inseguretat al suburbà és més preocupant a mesura que passa el temps, respondre a aquest tipus d'actes amb agressions i atacs no és la solució. Per això, recorden que és imprescindible advertir de la presència de carteristes i deixar que els agents duguin a terme la seva comesa, abans que prendre'ns la justícia pel nostre compte.

Amb tot, aquest avís de la policia no ha impedit la creació d'un grup de persones que es dedica a perseguir carteristes reconeguts i els fa fora de les instal·lacions del Metro a través de xiulets i crits. I és que qualsevol idea és bona a l'hora de protegir-se davant la possibilitat de patir un robatori o quelcom similar.  

També et pot interessar...


Comentaris
Pau B,
Es clar. Anirem amb una floreta al cul i trucarem a la policia quan tothom sap que la policia es veu superada per la quantitat de delictes que es produeixen a diari a BCN i al nul suport dels jutges…

envia el comentari