L''assassí del casc', en llibertat per la ciutat de Barcelona

Va matar a trets un veí del carrer d'Urgell, vestit de missatger, i va escapar en moto

Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant el crim per identificar l'autor de l'assassinat   | Mossos d'Esquadra

L'autor d'un escabrós crim a Barcelona continua passejant lliurement pels carrers de la ciutat. Fa deu dies un home n'assassinava un altre a trets en un pis del carrer d'Urgell, amb un casc de moto i vestit de missatger. Set impactes de bala acabaven amb la vida del veí de l'àtic número 125 un jove estranger, i el culpable, encara no està detingut, ni tan sols identificat.

L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de Barcelona, unitat que s'encarrega de resoldre els homicidis a la ciutat comtal, ha assegurat a 'El Caso' que darrere del crim hi ha un tema de salut pública, tot i que encara no han aconseguit acotar el cercle del presumpte assassí. El mitjà citat confirma que la recerca continua, tot i que les fonts policials no volen avançar detalls pel secret de sumari que ha decretat el jutge. 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

Una pista a les càmeres de seguretat

Una càmera de seguretat va captar el presumpte assassí pujant al pis de la víctima, amb una caixa a la mà. Minuts més tard, sortia sense la caixa i amb la mà al cinturó, suposadament amagant l'arma del crim. Sempre lluint casc, amb la cara tapada. L'home va baixar les escales corrents i va desaparèixer del lloc. 

La policia va acordonar la zona i va desplegar un ampli dispositiu per trobar el suposat autor de l'assassinat, per ara, sense gaire èxit, tot i que la investigació avança per acabar esclarint el crim i detenint l''assassí del casc'. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari