ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Troben sense vida un apoderat de VOX en el seu domicili de Madrid

Els seus companys s'han preocupat perquè l'home no s'ha presentat al col·legi i tampoc responia a les trucades

José Luís Sánchez, apoderado de Vox en Madrid
José Luis Sánchez, l'apoderat de VOX que ha perdut la vida aquest matí d'eleccions | Twitter VOX

José Luis Sánchez, de 78 anys i apoderat de VOX ha perdut la vida. Els companys de partit l'han trobat a faltar aquest matí 26 de maig perquè no s'ha presentat al seu col·legi electoral a Lavapiés, Madrid, i tampoc responia cap trucada, amb preocupació, han alertat els bombers. 

Homenatge d'Ortega Smith

El número dos de VOX i candidat a l'Ajuntament de Madrid, Javier Ortega Smith, ha lamentat la seva pèrdua en desplaçar-se al col·legi Nuestra Señora de Loreto, localitzat al districte de Salamanca, on ha donat el seu suport a la resta d'apoderats del partit i ha homenatjat José Luis davant d'aquesta «trista notícia».

Segons ha explicat Ortega Smith, José Luis ha mort durant la nit prèvia a les eleccions municipals i europees celebrades aquest 26 de maig i ha recordat tot l'esforç i temps que l'apoderat ha dedicat a VOX durant tota la campanya electoral i, a més, ha afegit que divendres va coincidir amb ell en una de les taules. 

Javier Ortega Smith en una imatge d'arxiu
Javier Ortega Smith ha recordat José Luis al districte de Salamanca Cedida

 

A més, dimecres li va dir que devia ingressar a l'hospital per ser sotmès a unes proves perquè li havien vist «quelcom preocupant», però va preferir que fos dilluns per poder participar com a apoderat de VOX a Lavapiés. Tanmateix, aquesta nit ha mort en el seu domicili, on vivia sol, i ha estat trobat pels bombers i companys de partit després de forçar la porta, ja que l'home no s'havia presentat al col·legi electoral ni responia el telèfon.

Ortega Smith ha lamentat que José Luis «vivia tot sol com tantes altres persones de Madrid» i «de vegades» la gent gran no té el suport i estima que mereix. Així ha dit: «A  l'Ajuntament de Madrid a partir de demà totes les persones grans el tindran al costat, amb suport i agraïment». Finalment, el número dos de VOX ha agraït el treball dels seus apoderats, sobretot en un partit com VOX on només tenen recursos propis i es basen «en l'esforç i sacrifici» dels que comparteixen la ideologia del partit.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari