ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Mariona, la jove de 17 anys assassinada a l’Eixample

La noia va discutir amb la seva parella i va ser «ajudada» per l’amo d’un bar que la va degollar en patir un presumpte brot psicòtic

noia
Mariona, una noia tímida de disset anys que va morir assassinada en un bar de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Mariona, la jove de disset anys assassinada en un bar de l’Eixample a Barcelona aquest passat dimarts 21 de maig. Era una noia tímida i no massa sociable que tenia el seu grup d’amigues de tota la vida i sortia amb la seva parella des de l’institut, Kike, concretament des de tercer d’ESO. Tanmateix, el dia de la seva tràgica mort estava discutint amb ell a prop del bar on l’amo, Farid, la va matar sense explicació aparent.

Mariona, una noia tímida a qui li van robar la vida

Farid va obrir les portes del seu local perquè Mariona es resguardés de Kike, però llavors la va matar, degollant-la. Les amigues de la noia encara no surten de la consternació provocada per la tragèdia. Segons ha compartit ‘El Español’, les amigues han explicat que «Mariona era una noia molt tímida, bastant reservada, poc social i només tenia un grup d’amigues a l’institut. No anava amb la resta de la classe».

A més a més, també han explicat que Mariona estudiava batxillerat al col·legi Salesians Rocafort i no tenia més problemes que els típics de l’edat i coneixia Kike d’almenys quatre anys i estaven junts «des de principi de tercer d’ESO». Quan la noia va entrar al local, ell també ho va intentar i llavors el jove va escoltar crits per a continuació veure com l’home sortia del bar tacat de sang i marxava en una bici. Sense dubtar, va entrar i va trobar la Mariona sense vida, degollada.

Unes 400 persones es manifesten en contra de l'homicidi d'una menor al barri de Sant Antoni de Barcelona
Unes 400 persones es manifesten en contra de l'homicidi d'una menor al barri de Sant Antoni de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Farid podria haver patit un brot psicòtic

Farid no coneixia de res la parella, per tant, molts no troben sentit a l’assassinat de la Mariona. L’única explicació que podria servir seria que hagués patit un brot psicòtic. Segons els veïns, l’home va arribar a Barcelona fa quinze o vint anys, provinent del Marroc, i s’havia integrat perfectament, està casat amb María, havia tingut diversos negocis a la ciutat comtal i era una persona completament «normal».

Tanmateix, fonts de la investigació han informat al citat diari que «en tenir un brot, reaccionava defensivament i de forma molt violenta». A més, en els darrers dies obria i tancava el bar fora de l’horari comercial i va advertir la treballadora que tancaria aviat. Ara, esperant que acabi la investigació, Farid està ingressat a l’àrea de psiquiatria de l’Hospital del Mar de Barcelona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari