YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Troben dos cadells de gos morts abandonats davant una protectora a l'Ebre

Un dels gossos s'ha pogut salvar i ja té una família d'acollida

Un dels cadells s'ha pogut salvar i ja es troba amb una família d'acollida
Un dels cadells s'ha pogut salvar i ja es troba amb una família d'acollida | Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre

AVÍS: La imatge que hi ha al final d'aquesta notícia pot ferir la sensibilitat del lector

Terrible troballa la del matí d’aquest dilluns, 27 de maig, a Amposta. L’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre ha denunciat que algun individu ha abandonat una caixa amb tres cadells de gos la passada nit. La persona ha deixat la capsa amb els animals davant de la protectora, ubicada a tocar de la carretera C-12, a Amposta. Dos dels gossos, però, malauradament han mort atropellats. Per sort, un tercer cadell ha pogut sobreviure i ja està en una casa d’acollida.

Des de l’associació animalista denuncien que la persona «no hagi donat la cara» i no hagi «demanat ajuda com toca», fent les coses «d’amagat». En comptes d’avisar els responsables de la protectora, l’individu ha deixat la capsa a tocar de la carretera, on algun vehicle ha topat contra la capsa accidentalment, matant els animals i deixant una horrible imatge a tocar de la via.

El cadell ha pogut creuar la C-12 i s'ha salvat
El cadell ha pogut creuar la C-12 i s'ha salvat | Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre

 

Un dels cadells s'ha pogut salvar creuant la carretera

«Aquest matí ens hem trobat un riu de sang i un escampat de cadàvers de cadells davant de la protectora. Menys un, que ha aconseguit creuat la C-12 i refugiar-se a l’altre costat, ha bordat quan ens ha vist», expliquen des de la protectora, quan s’han trobat el darrer animal que ha pogut sobreviure aquesta passada nit, el qual ja es troba amb una família d'acollida.

L’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre critica l’acció de l’individu que ha abandonat els cadells davant la protectora, titllant-lo de «covard» per no haver demanat ajuda abans d'abandonar els animals. «Per què hem de despertar-nos i començar així el dia? Plorant desesperadament arreplegant els petits cossos del terra desfets i pensant que no hi ha dret... És molt dur», escriu la protectora a les seves xarxes socials.

Imatge dels cossos dels gossos atropellats davant la protectora d'Amposta
Imatge dels cossos dels gossos atropellats davant la protectora d'Amposta | Associació Engrescats de les Terres de l'Ebre

 


Comentaris

envia el comentari