Assalten amb violència a un turista al barri Gòtic de Barcelona

Els crits de la víctima van alertar als veïns

A Barcelona es produeixen més de 40 robatoris violents al dia registrats, segons informa 'El Caso.cat', uns fets que s'han disparat en els darrers mesos, ja que els robatoris han augmentat un 9% en el darrer any. En un vídeo que ha penjat 'Unió de Mossos per la Constitució' es poden veure com dos lladres assalten de manera molt violenta a un turista  japonès a la zona del Gòtic, a Barcelona.

Violència al mig del carrer

En el vídeo es pot veure com els assaltants llencen a terra al turista el qual comença a cridar, un fet que alerta als veïns i gràcies al qual els dos homes marxen corrents.  En aquest cas els lladres van fugir sense el botí, però en molts altres la víctima no té aquesta sort. Segons han explicat alguns veïns al mitjà, aquest tipus d'assalts són cada vegada més violents i s'estan convertint en habituals als carrers del nucli històric de la ciutat comtal. 

 

Aquest tipus d'assalts violents es produeixen sobretot contra turistes que van sols o en parelles quan hi ha menys gent pel carrer i també menys policia, és a dir, en hores nocturnes. No obstant això, també s'han donat casos a plena llum del dia, i tant els veïns com la policia de Barcelona estan preocupats per aquest augment de violència als carrers de la ciutat.

També et pot interessar...