Investiguen una agressió homòfoba al metro de Barcelona amb dos vigilants implicats

TMB ha obert una investigació interna per esbrinar si en l'agressió hi va participar «personal de seguretat fora de servei»

 

Els Mossos d’Esquadra investiguen la presumpta agressió a un jove el passat dimecres a l’estació de metro de l'L1 a Plaça Espanya. Segons la denúncia d’un usuari de Facebook, el jove va rebre diversos cops perquè «era massa gai», tal com es denuncia al post, on també s’assegura que dues de les persones implicades en l’agressió eren personal de seguretat de TMB, els quals haurien emmanillat el jove per colpejar-lo.

En la denúncia feta a través de les xarxes socials s’informa del succés de la següent manera: «Aquest noi va ser apallissat ahir a la nit a l’estació de metro de plaça Espanya a Barcelona. Van ser quatre nois i dues noies. Perquè els semblava ‘massa gai’. I mireu el seu canell, són manilles. Perquè dos dels nois eren treballadors de seguretat del metro. Així que... quan algú us digui que Barcelona és una ciutat oberta i amable amb tothom, heu de saber que aquesta merda passa a tot arreu».

En total,  els Mossos d’Esquadra investiguen ara a quatre homes i dues dones que podrien haver realitzat l’agressió. TMB també ha informat que col·labora amb la policia per esclarir els fets i assegura que ha obert un informe intern «sobre la possible participació de personal de seguretat fora de servei».

Per altra banda,  l’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) condemna «la brutal agressió» i es posa a disposició de la víctima. A més, l’Observatori ha activat el seu protocol davant d’aquesta denúncia.

També et pot interessar...