Assalten la casa d'un àvia de 94 anys i agredeixen sexualment la cuidadora

Els delinqüents van amenaçar les víctimes amb una navalla i una arma de foc

Agent dels Mossos d'Esquadra
Els delinqüents van amenaçar les víctimes amb una navalla i una arma de foc | Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres lladres per assaltar la casa d'una anciana de 94 anys a Figueres (Alt Empordà). A més, un d'ells va intentar agredir sexualment la seva cuidadora. El robatori amb violència va tenir lloc dimarts de la setmana passada al domicili on viuen les dues dones, situat al carrer Concòrdia.

Els delinqüents, que tenen entre 18 i 22 anys, van entrar a la casa de matinada i van sorprendre les dues víctimes mentre dormien. Les van amenaçar amb una navalla i una arma de foc, els van prendre els mòbils i els van exigir diners. Van fugir amb un botí de 1.500 euros en efectiu i dos telèfons mòbils.

Tres detencions

Després de rebre la denúncia, els Mossos van obrir una investigació i dijous passat van detenir tres joves marroquins de 18,20 i 22 anys, dos dels quals tenen antecedents. Als detinguts, tots veïns de Figueres, se'ls acusa d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. I al jove de 20 anys, a més, d'un delicte contra la llibertat sexual (perquè va ser ell qui va intentar agredir la cuidadora).  

Els tres han quedat en llibertat provisional després de passar davant del jutjat. La investigació continua oberta i no es descarten nous arrestos.


Comentaris

envia el comentari