Es registren tres agressions sexuals en cinc dies a Barcelona

Dos mossos salven la vida d'un jove de 25 anys per segons a Figueres

Un missatge del jove a un familiar amb la ubicació va permetre als agents arribar a temps

Nova salvació heroica dels Mossos, aquesta vegada un jove de 25 anys de Figueres  (Alt Empordà). Rubén i Sandra, els dos agents protagonistes de la història, van aconseguir reanimar el noi després que els Bombers el despengessin de l'arbre que havia escollit per intentar llevar-se la vida, segons avança el 'Diari de Girona'.

Els fets van tenir lloc la matinada del passat 3 de maig. La pròpia mare del jove va alertar la policia que el seu fill volia treure's la vida, trucada gràcies a la qual, junt amb la labor dels policies i bombers, el jove és viu.

Els agents es van dirigir immediatament al carrer Via Làctia de la ciutat i es van topar amb la mare, nerviosa. El noi havia enviat un missatge al telèfon d'un familiar confessant-li la intenció d'acabar amb la seva vida, junt amb una nota de comiat, la foto d'una corda i la ubicació del lloc on tenia previst penjar-se. 

Un missatge a un familiar, la clau

La informació que el noi havia difós va ser clau per trobar-lo el més ràpid possible. Els mossos van demanar el telèfon mòbil a la mare i es van dirigir a la ubicació indicada amb dos efectius de Bombers, a la recerca del jove. Justament en arribar en una zona d'arbres  després de passar per un camp sembrat i una zona de canyes, els agents van sentir soroll de branques trencant-se i d'algú ofegant-se

En córrer cap al lloc, van veure com el jove penjava d'un arbre, ja sense moure's. Un bomber va poder tallar la corda mentre els policies aguantaven les cames al jove per evitar que s'acabés d'ofegar. I un cop el cos del noi a terra, inconscient, els agents van procedir a realitzar-li massatges cardiopulmonars, que van aconseguir reanimar-lo. Finalment, el SEM va acabar d'assistir el jove i el va traslladar a l'Hospital de Figueres. Un dia després, interessats per l'estat de salut del noi, els agents van poder confirmar que li havien salvat la vida.