Mor amb tan sols 20 anys la futbolista Daniela Lázaro, vinculada a l'Atlètic de Madrid

La jove jugava a l'Atlètic de Sant Lluís, equip franquícia de l'Atlètic de Madrid

Daniela Lázaro, jugadora de l'Atlètic de Sant Lluís, franquícia mexicana de l'Atlètic de Madrid
Daniela Lázaro, futbolista de l'Atlètic de Sant Lluís, ha mort als 20 anys | Diari de Mèxic

Dol en el món del futbol femení després del succeït fa escasses hores. L'Atlètic de Sant Lluís, la franquícia en el futbol mexicà del club espanyol Atlètic de Madrid, va confirmar aquest diumenge 17 de maig la mort als 20 anys de la futbolista de l'equip femení Daniela Lázaro. La jove promesa del futbol mexicà perdia la vida fa unes hores davant el desconsol del seu club origen i de totes les seves companyes d'equip.

«El Club Atlètic de Sant Lluís lamenta la mort de la nostra jugadora Daniela Lázaro. Ens unim al dolor dels seus familiars, companys i amics. Descansi en pau. El nostre club s'uneix al dolor per la seva pèrdua i vol transmetre el seu més sincer condol als familiars i amics de Daniela Lázaro, jugadora de l'Atlètic de Sant Lluís Femení», va comunicar el club mexicà en el seu perfil oficial de 'Twitter'.

El club espanyol s'uneix al condol

L'Atlètic de Madrid va pronunciar-se hores després, enviant el seu condol per la trista notícia succeïda a Mèxic: «Ens unim al dolor de tota la família de l'Atlètic de Sant Lluís per la pèrdua de Daniela Lázaro, jugadora del primer equip femení, i expressem el nostre condol als seus familiars i amics. Descansi en pau», subratllava el comunicat del club presidit per Enrique Cerezo.

Al seu torn, la Federació Mexicana de Futbol (FMF) també va donar un curt comunicat per la xarxa social. «Ens unim a la pena que embarga a la família del futbol per la mort de Daniela Lázaro Ducoulombier, jugadora de l'Atlètic de Sant Lluís. Ràpida resignació a familiars i amics. QEPD», va publicar l'organisme del futbol asteca.


Comentaris

envia el comentari