Els lladres han entrat en dos hotels del Baix Llobregat

Assalten dos hotels en menys de 24 hores a Esplugues i a Castelldefels

En el darrer cas, un grup de persones ha amenaçat el recepcionista amb una arma de foc i han sostret els diners de la caixa

Els Mossos d'Esquadra investiguen dos assalts en hotels d'Esplugues de Llobregat i de Castelldefels. El primer va passar la matinada de divendres, al voltant de les cinc, a l'Hotel Abba Garden, a Esplugues. Segons ha publicat 'El País', els individus van intentar accedir a l'hotel trencant els vidres, però el vigilant els va descobrir, va frustrar l'intent i va quedar en temptativa.

A Castelldefels, l'atracament ha tingut lloc la matinada de dissabte, sobre les tres, quan un grup de persones ha entrat a l'hotel Pitort i ha amenaçat el recepcionista amb una arma de foc, que podria ser simulada o real. L'han tancat en una habitació, han sostret els diners de la caixa, on hi havia la recaptació del dia, i han marxat. La investigació està oberta.

Els Mossos creuen que es podria tractar d'un grup organitzat

És el què creuen els Mossos, sobre els dos assalts al Baix Llobregat. La manera d'actuar i els paral·lelismes en tots dos casos fan que el cos estigui investigant si es tractava o no del mateix grup. 

També et pot interessar...