Augmenten els assalts a hotels per part de motoristes armats a Barcelona

Diversos establiments han patit robatoris en les darreres setmanes
Mossos
Preocupació per l'augment dels assalts a hotels per part de motoristes armats a Barcelona | Mossos d'Esquadra

Alarma per l’increment dels assalts a la via pública i a les recepcions d’hotels i altres establiments per part de motoristes armats a Barcelona. L’àrea d’investigació criminal ha convocat una reunió aquest dijous on els responsables de les deu unitats d’investigació dels Mossos d’Esquadra analitzaran la situació i intercanviaran informació sobre tots els assalts que han ocorregut a cada districte en les darreres setmanes. En aquest sentit, també valoraran unificar i centralitzar el seu treball.

 

Increment d’assalts a hotels durant el mes de juny

Segons ha explicat ‘La Vanguardia’, els assalts a les recepcions d’hotels de Barcelona han augmentat en aquest mes de juny. Un d’ells es va produir el primer dia a les deu de la nit, quan un home va entrar a l’Euro Hotel Diagonal, al districte de Sant Martí, empunyant una arma, vestit totalment de negre, amb casc de moto, guants i la boca tapada amb una espècie de màscara, i fugir enduent-se la recaptació del dia, uns 300 euros, de la caixa registradora.

 

La recepcionista va alertar al 112 i els Mossos d’Esquadra van obtenir el testimoni d’un conductor d’autobús que va explicar que dues persones van aparèixer sobre una moto de gran cilindrada, una va entrar a l’hotel i en va sortir pocs minuts més tard sense que l’altra apagués el motor.

 

Els motoristes acostumen a vestir de negre, dur guants i el casc, empunyant una arma de foc per entudur-se la recaptació de la caixa registradora
Els motoristes van de negre, porten guants i el casc, empunyant una arma de foc per entudur-se la recaptació de la caixa registradora | Mossos d'Esquadra  

 

Un altre assalt va tenir lloc el dia 12, a la recepció de l’hotel AKO Suite de l’Eixample. Passada la mitjanit, un home també vestit de negre, amb el casc sobre un passamuntanyes, guants i empunyant una arma, va emportar-se els 480 euros de la caixa registradora. Segons va explicar el recepcionista, l’home parlava molt bé el castellà i no semblava estranger.

 

L’endemà es va produir un altre a l’hotel H·TOP BCN City d’Horta-Guinardó. En aquest cas van aparèixer dos homes vestits de negre en una moto i un d’ells, vestit amb pantalons grisos, dessuadora blava i casc blanc amb ratlles verdes, va entrar i va amenaçar el recepcionista amb una arma de foc, per finalment endur-se 300 euros.

 

És possible que les armes de foc dels assalts siguin simulades o detonadores. A més d’aquests tipus de robatoris, a Barcelona també s’han produït altres on un motorista intenta robar les bosses de mà d’una estrebada. Com és el cas de la membre del govern de Corea del Sud, que va resultar ferida de gravetat i encara està ingressada a l’hospital en estat crític, amb lesions cerebrals irreversibles.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari