L'assassí de la seva parella a Terrassa era advocat i pare de dos fills

L'home s'ha entregat a comissaria aquest matí on ha confessat els fets
El presumpte autor dels fets era parella de la víctima | Catalunya Diari

 

La dona assassinada aquest matí, presumptament pel seu marit, tenia 47 anys i era metgessa de família en un centre de salut. El seu marit té 50 anys, és advocat i juntament amb ella i els seus fills vivien a Terrassa, lloc on han succeït els fets, segons informa ‘Cadena SER’.

 

L’home, el presumpte autor, s’ha presentat en una comissaria de la Policia Nacional, que es troba a uns 150 metres del seu domicili, cap a les 9.30 hores d’aquest matí on ha confessat que havia comès un crim. Immediatament els agents han avisat als Serveis d’Emergències Mèdiques però malauradament quan han arribat al pis ja no han pogut fer res per salvar-li la vida.

 

El presumpte homicida ha assestat diverses ganivetades a la víctima, deixant sense mare a dos fills adolescents. Segons informa el mateix mitjà, no consten denúncies prèvies per maltractaments ni als Mossos d’Esquadra ni als jutjats.

 

Investiguen el detonant del crim

Els agents dels mossos interrogaran al presumpte homicida, qui ja es troba detingut, per esbrinar el detonant d’aquest crim masclista. Després passarà a disposició judicial.

 

En motiu de l'assassinat l'alcalde de Terrassa ha convocat la Taula de Feminicidi, presidida per l'alcande i coposada per la regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín, i diversos representants dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Municipal de Terradda, del Gabinet d'Alcaldia i també dels serveis de Premsa, Polítiques de Gènere i Comunicació de l'Ajuntament.

 

Aquest dimecres al matí ja s'han fet diverses concentracions i actes espontanis per rebutjar els fets davant del centre on treballava la víctima. L’alcalde del municipi ha decretat 3 dies de dol per feminicidi i demà a les 13 hores es farà un minut de silenci davant de l’Ajuntament de terrassa i de les seus del districte.

 

 

L'any 2003 es van començar a comptabilitzar les víctimes de violència de gènere i des de llavors ja s'han produït més de 1.000 assasinats de dones per homes que en el moment dels fets eren la seva parella o exparella. El telèfon d'atenció en casos de violència masclista és el  900 900 120.

 

També et pot interessar...