Quatre persones ferides en esfondrar-se el sostre d'un subterrani al districte barceloní de Poble-sec

Un dels tres operaris ferits està greu mentre que el quart ferit és un agent que es va lesionar durant les tasques de salvament

Van quedar atrapades durant l'esfondrament del sostre d'un subterrani
Les tres persones van quedar atrapades durant l'esfondrament del sostre d'un subterrani | Twitter (@BCN_Bombers)

Ahir a la tarda es va esfondrar el sostre d'un subterrani en reformes al districte barceloní de Poble-sec. Els fets es van produir concretament en una obra del carrer Vilà i Vilà a la zona de Sants-Montjuïc. L'enfonsament de la infraestructura va deixar dos operaris atrapats que van ser rescatades per agents dels Bombers de Barcelona.

Les dues persones van ser traslladades posteriorment a un centre hospitalari. Una d'elles va ser evacuat, en estat greu, a l'Hospital del Mar mentre que l'altre, de poca gravetat, va ingressar a l'Hospital Clínic. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre in situ a dues persones més.

Les dues persones van ser traslladades a un centre hospitalari
Les dues persones van ser traslladades a un centre hospitalari | Twitter (@BCN_Bombers)

 

A l'operació conjunta de salvament hi van participar efectius dels Bombers de Barcelona, del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i de la Guàrdia Urbana barcelonina.  Segons ha informat la Urbana, durant les tasques que es van dur a terme per salvar les dues persones afectades un agent va resultar lesionat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari