ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Assassina el seu exsogre a La Llagosta i ho reconeix per WhatsApp

L'assassí, que va cremar el seu exsogre mentre dormia a la seva casa de La Llagosta, va explicar a la seva exparella: «Estava allà mort, cremat i sense adonar-se'n»

Imatge de Juan Pita, l'home assassinat a la Llagosta per l'exparella de la seva filla
Imatge de Juan Pita, l'home assassinat a la Llagosta per l'exparella de la seva filla | Antena 3

Crim d’allò més escatològic i desconcertant a la Llagosta. Un home va cremar viu al seu exsogre a la Llagosta, al Vallès, i mentre ho feia, va relatar el crim en directe a la seva exparella, una jove de 23 anys. El succés va tenir lloc el passat 12 de gener i l’assassí es va entregar a la policia tres mesos després.

Segons avança ‘Espejo Público’, el noi va amenaçar abans la seva exparella, Andrea Pita Martínez, amb assassinar el seu pare. «Si em deixes mataré el teu pare», va relatar inicialment un home que va acabar duent a terme l’acció en cremar la casa del seu exsogre, Juan Pita.

«Estava cremat i sense adonar-se de res»

Aquestes van ser, segons el germà de la víctima, les paraules que l’assassí  va fer servir per descriure a la seva exparella com havia matat al seu exsogre. A través d’una sèrie de WhatsApps, l’agressor va relatar com havia accedit al domicili de l’home i, tot seguit, havia optat per cremar-li la casa.

Captura de les pantalles on l'agressor reconeixia que havia assassinat l'home a la Llagosta
Captura de les pantalles on l'agressor reconeixia que havia assassinat l'home a la Llagosta | Antena 3

 

L’assassí, que va demorar tres mesos la seva entrega, va confessar el crim via Whattsapp. «T’he pres el que més t’estimaves», començava explicant l’assassí a la filla de la víctima mentre sentenciava: «Què busquen? Jajaja, menjeu-me la p... Allà està, mort, cremat, i sense adonar-se de res. L’he matat jo, si, cremat. Mira on l’he enviat per no creure’m i riure-te’n».

Més amenaces després de l’assassinat

I és que els Whatsapps de l’agressor no es va aturar en aquest punt. L’assassí, en aquesta línia, també va optar per amenaçar la seva exnòvia: «Ves amb compte, et faré mal. El teu pare mira on ha acabat per riure-te’n, està tot dit i ho faré de nou amb tu. Seràs la següent, ja t’has quedat sense el teu pare».


Comentaris

envia el comentari