Detenen a Figueres els membres d'un clan familiar que va matar un home a Andalusia

L'assassinat va tenir lloc el passat divendres, 10 de maig, a la localitat andalusa de Gádor i quatre dels membres del grup van buscar refugi a l'Empordà

Succés d’allò més cridaner a Figueres. La Guàrdia Civil ha arrestat quatre integrants d’un clan que es refugiaven a la capital empordanesa després d’haver participat en l'assassinat d'un home a Gádor, a Andalusia. Tot i que la benemèrita va poder detenir un dels homicides en primera instància quan van tenir lloc els fets, el divendres 10 de maig, els quatre integrants restants del grup van aconseguir escapar-se fins arribar a Figueres.

Finalment, però, la Guàrdia Civil els va poder seguir la pista fins a poder-los capturar a Catalunya. Els detinguts, identificats com A.F.R., de 52 anys, M.S.C., de 49; A.F.S., de 31, i R.F.S., de 28, van fugir cap a Catalunya on, segons relaten, esperaven reunir-se amb coneguts o familiars que els poguessin acollir. La mateixa policia, en aquesta línia, relata que l’assassinat i la posterior fugida per evitar represàlies es deuria a picabaralles relacionades amb el tràfic de drogues.

Un jutjat de Figueres ja n’ha decretat la presó i tots els membres detinguts a Catalunya estan acusats de cultiu i elaboració de marihuana, tinença il·lícita i d’homicidi dolós.

Et pot interessar: