Una jove, assetjada sexualment a Manresa: «Vaig passar moltíssima por, només pensava com sortir»

L’home presentava símptomes d’estar sota els efectes de les drogues
Una jove professora de l'escola de música de Manresa ha estat assetjada sexualment | Mossos d'Esquadra

 

Detingut per assetjar sexualment una jove en una escola de música de Manresa, al Bages. La professora estava sola al centre quan l’home va entrar i va començar a dir-li comentaris lascius i que tindrien relacions sexuals, va viure uns minuts molt angoixants fins que va poder trucar als Mossos d’Esquadra i es van personar. La víctima ha relatat que «va passar moltíssima por, només pensava com se'n sortiria» perquè el centre només té una sortida i ell la bloquejava.

 

La jove estava sola al centre i va tancar-se a l’oficina

Els fets es van produir al voltant de les 13.30 hores del migdia d’aquest passat dimecres 4 de setembre. La jove ha explicat a ‘Regió7’ que estava sola a l’escola de música i un home –possiblement d'origen argentí, d'uns 46 anys, 1,80 metres d'altura, ulls clars i que portava ulleres de sol– va entrar demanant-li informació. Tanmateix, ha afegit, presentava símptomes d’estar sota els efectes de les drogues i esnifava amb un aparell negre: «Em va dir que se'm volia follar i em preguntava si ho faríem en aquella cadira».

 

L’home cada vegada tenia un to verbal més agressiu i la jove va tancar-se a l’oficina de l’escola perquè l’única sortida estava bloquejada per l’agressor: «Tot tremolant i amb molta por vaig poder avisar els Mossos d'Esquadra», mentre esperava, l’home: «Em mirava per la finestra amb cara de satisfacció de veure el meu patiment i angoixa». La víctima «va passar molta por» i ha assegurat: «Malgrat que no va passar res físic, sento molta ansietat i tinc una sensació molt desagradable».

 

La jove també ha agraït el suport rebut per part del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) i del seu entorn. Els agents es van mobilitzar ràpidament i van detenir-lo després de reduir-lo, ja que va oposar resistència i, a més, va agredir un dels policies. Finalment, ha quedat en llibertat amb antecedents per exhibicionisme obscè i per atemptar contra la llibertat sexual i contra l’autoritat.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Successos