Imatge dels dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona que van rescatar a en David

Té un atac de cor al mig del carrer i la Guàrdia Urbana li salva la vida

L'home havia sortit a córrer

Brillant actuació de dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Gràcies a la ràpida actuació de l'Èdgar i en Joan, en David ha tornat a néixer.

En David va sortir a córrer, com de costum, el passat 11 de febrer, però aquell dia no va ser com sempre. El cor li va fallar i va caure inconscient al bosc. Segons ha avançat Nació, els agents van rebre un avís que un home estava patint un atac d'epilèpsia a la zona de Collserola, i es van desplaçar ràpidament cap a la zona.

El que en realitat li estava passant a en David no era un atac d'epilèpsia, sinó una parada respiratòria. Gràcies al fet que l'Èdgar i en Juan es coneixien perfectament la zona, van poder arribar en temps rècord per ajudar-lo.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El desfibril·lador, la clau

Els agents van saber veure ràpidament que en David estava patint un atac de cor. Per això, ràpid li van començar a fer maniobres de reanimació i, amb l'ajuda del desfibril·lador que porten sempre els agents al cotxe, van aconseguir reanimar-lo.

«Aquell dia el destí va trucar en David, però els nostres dos companys es van negar», indica la Guàrdia Urbana de Barcelona en el vídeo que han publicat. Després d'una ràpida recuperació, en David s'ha pogut retrobar amb els seus herois.

Els ha visitat a la comissaria on treballen, i junts han anat fins al punt on va patir l'atac de cor. Tal com s'observa al vídeo, els agents li han explicat com van ser les maniobres de reanimació.

La història s'ha fet viral a les xarxes socials. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha compartit un vídeo on explica el succés i es pot veure els tres protagonistes.

«Quan ets petit i somies a ser policia. Imagines una situació com aquesta d'en Joan i l'Èdgar. Aconseguir segones oportunitats per als altres és el millor servei que es pot prestar a la nostra professió», indiquen per acompanyar el vídeo.