Muntatge fotogràfic entre una imatge dels Mossos d'Esquadra i una màquina expenedora

Sorpresa per la troballa dels Mossos a diverses botigues de Catalunya

S'esperen diversos detinguts

Els Mossos d'Esquadra estan realitzant diverses entrades i registres a diversos punts del Maresme. Segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies, és un dispositiu contra el tràfic de droga, que preveu múltiples detencions.

Fonts policials han apuntat que el dispositiu s'ha iniciat aquest dimecres, 27 de setembre, per acabar contra el trànsit de marihuana i haixix. El dispositiu se centra sobretot a desmantellar màquines expenedores ubicades en establiments comercials que podrien estar venent droga.

Es preveuen múltiples detencions

Per acabar amb aquest tipus de tràfic de droga, la Divisió de Recerca Criminal (DIC) està coordinant el dispositiu, realitzant diverses entrades i registres a diversos comerços del Maresme.

Segons ha informat l'ACN, al dispositiu també hi intervenen unitats de la policia catalana d'ordre públic i de la policia administrativa. D'acord amb els Mossos, els implicats distribuïen la droga sota aparença de productes realitzats amb CBD.

Màquines expenedores il·legals

La periodista especialitzada en successos, Anna Punsí, també ha informat dels fets. Segons ha indicat, és un dispositiu dels Mossos a la Regió Metropolitana Nord de Barcelona contra locutoris i locals que tenen màquines expenedores.

Les màquines expenedores de Cannabidiol (CBD) són considerades il·legals per la Fiscalia, per la qual cosa els Mossos procedeixen a desmantellar-les.

El cos de la policia catalana sospita que les màquines estiguin venent droga emmascarada mitjançant aquestes màquines. El Cannabidiol o CBD és marihuana legal, ja que no compta amb la substància psicoactiva del THC.

Segons explica la periodista, es preveu que es desmantellin un total de 20 màquines i diversos detinguts.