Muntatge fotogràfic entre una imatge d'una agent dels Mossos d'Esquadra i una dona comprant al supermercat

Els Mossos alerten d'un nou mètode de robatori a molts supermercats catalans

La policia catalana alerta de l'últim cop dels lladres

Un nou avís dels Mossos d'Esquadra torna a alertar la població. Aquesta vegada, per una estafa que cada cop és més freqüent a Catalunya. I és que, tal com indica la policia, cada vegada són més els lladres que executen al territori català.

De fet, els Mossos són conscients que els robatoris es produeixen a tot arreu i, ara, han alertat de l'últim cop dels lladres.

Han volgut alertar la ciutadania. Aquest és un tipus de robatori on et despisten per aprofitar i robar-te la compra al pàrquing del supermercat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

L'últim avís dels Mossos: vigila al supermercat

No és estrany que el cos dels Mossos d'Esquadra avisi dels cops dels lladres. Aquesta temporada estival no han deixat d'emetre avisos, i els fets demostren que no indicaran de fer-ho.

Ara, han tornat a alertar la població d'un possible robatori. I és que, els lladres es posen als pàrquings dels supermercats per robar-te la compra.

«Un tira qualsevol cosa a terra i et pregunta si és teu, mentre l'altre et roba la bossa al pàrquing d'un supermercat», han indicat.

Així, en aquest darrer cop els delinqüents actuen, com a mínim, en parella per intentar deixar-te sense la compra que has fet. Per aquest motiu, el cos de la policia catalana recomana anar amb compte als pàrquings.

Altres avisos

Tot i que aquest sigui el darrer cop dels lladres, aquest avís se suma a una llarga llista emesa per la policia catalana. Una altra de les alertes que han emès és la de l'estafa dels falsos revisors.

Segons van indicar, és una estafa on els delinqüents es fan passar per un revisor per entrar a casa teva. Per evitar-ho, els agents van indicar que «si ve un revisor sense avís oficial, no el deixis entrar». Al contrari, podries estar davant un intent de robatori.

A més, segons han indicat els agents, no poden accedir a casa teva sense avisar-te prèviament. «Recorda: si no hi ha avís previ, no hi ha revisió», van remarcar els Mossos a través del compte de Twitter.

Imatge detall d'una jaqueta dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos recomanen seguir els consells per evitar ser víctima d'un robatori. | @mossoscat

El cos de la policia catalana ha aprofitat per recordar la vulnerabilitat del col·lectiu de la gent gran. Per això, recomanen que no obrin la porta a persones desconegudes, i que no facin la compra soles.

«La gent gran són les víctimes principals d'aquest tipus de delictes. Cuida els teus i informa'ls d'aquests consells», han indicat.