Muntatge fotogràfic entre una imatge dels Mossos d'Esquadra i l'Emma, desapareguda a Rubí

Els Mossos demanen ajuda per trobar l'Emma, una menor desapareguda a Catalunya

La menor va ser vista per darrera vegada el passat 19 de setembre

Alerta a Catalunya per la desaparició d‟una menor d‟edat. Emma Luengo, de 16 anys, va desaparèixer el passat 19 de setembre, a Rubí, a Barcelona.

Segons ha avançat Nació, la mare va explicar a Ràdio Rubí que l'Emma se'n va anar de casa després d'una discussió. Des de llavors, la família l'ha intentat localitzar per telèfon, però la menor no ha contestat. 7 dies després de la desaparició, la menor no ha tornat, i la policia catalana l'està buscant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Emma, desapareguda des del 19 de setembre

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant la desaparició de la menor. La rubinenca era alumna de l'Escola d'Art i Disseny (EdRA) del municipi i, des que va desaparèixer, no es té cap informació sobre on pot estar.

Tal com indica la plataforma 'Alerta desaparecidos', l'Emma fa 1,60 m, és de complexió prima, i té els cabells castanys foscos i els ulls marrons.

Diari de Rubí ha donat més detalls del seu aspecte al moment de la desaparició. Segons han indicat, el 19 de setembre passat, el dia de la desaparició, anava vestida amb una samarreta de ratlles, uns pantalons texans negres curts, unes esportives negres i una motxilla.

La família demana col·laboració

Tot i que les autoritats estan plenament bolcades en la desaparició de la menor, són poques les pistes que s'obtenen del seu rastre. Segons s'ha pogut conèixer, després de la discussió amb la mare no s'ha obtingut cap referència sobre on pot ser-hi.

Els Mossos d'Esquadra, la família de la menor i la plataforma 'SOS Desaparecidos' demanen col·laboració a la ciutadania per trobar-la. Per tal de col·laborar amb la investigació s'han ofert dos telèfons d'atenció 24 hores per ajudar a trobar-la. Els telèfons són els següents: 649 952 957, i el 617 125 909.