Imatge de persones ballant en una discoteca

Polèmica pel retorn de les festes Pont Aeri a Catalunya: on se celebren

Diversos veïns del municipi han denunciat la festa

Aquest cap de setmana va ser especial al Vallès: va tornar la mítica discoteca Pont Aeri. En una sessió d'homenatge que va ser des de mitjanit fins a les 06:00 del matí, la Discoteca Revel de Castellar del Vallès va ser l'encarregada d'acollir la sessió.

Tot i que la festa va ser molt ben rebuda per als fans d'aquest estil de música, la realitat és que la decisió ha estat denunciada. Fonts del sector de l'oci nocturn han advertit que és un dels esdeveniments més innocus de l'oci nocturn català.

A més, segons ha informat Crònica Global, l'impulsor de les sessions és Oriol, un dels cervells del polèmic Duro Festival. En aquesta darrera edició del festival, celebrat a Montmeló, van morir quatre joves atropellats per un tren, quan es dirigien al festival. Les queixes sobre la precarietat laboral del personal també van ser objecte de polèmica.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Els veïns denuncien la festa

Veïns de la zona volen evitar que tornin les festes, sobretot pels diferents episodis d'incivisme. Segons han declarat el mitjà esmentat anteriorment, els veïns parlen de «baralles, assetjament de menors i consum de drogues a la terrassa de Revel».

Així, seguint la línia del que passava a l'original Pont Aeri, les festes d'aquest tipus generen baralles. «Generen problemes tant a l'interior com a l'exterior, ja que els clients tenen una polsera de reaccés», indiquen.

Els veïns temen «brutícia, grafits i agressions homòfobes i racistes», ja que l'establiment no compta amb punts liles de prevenció. Per aquests motius, els veïns de Castellar del Vallès volen prohibir que aquestes festes tornin a instal·lar-se al municipi. Fins ara, segons s'ha pogut saber, la pròxima serà el 31 d'octubre.