Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Carrer de Balmes a Barcelona

Ataca dues noies de vint anys a base de cops de roca al cap en ple centre de Barcelona

L'atacant ja comptava amb antecedents per homicidi i es trobava en un permís de tercer grau

Un home, de cinquanta anys, va colpejar amb una pedra a dues noies de 21 i 22 anys, entre d'altres. Els fets van succeir al centre de Barcelona la matinada de dissabte a diumenge passat. Segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l'atacant va sorprendre les joves que tornaven cap a casa i les va colpejar amb una roca al cap.

L'home va assaltar a dues noies que tornaven cap a casa

Totes dues van patir ferides amb contusions i traus. Una de les joves, Noa Garcia, va publicar un vídeo al seu perfil de TikTok on detalla tot el que va succeir. Tal com ella relata, quan l'home la va agredir va dir-li: «Ho sento, però t'he de matar».

Just després la va colpejar amb la pedra i va caure a terra. Va ser ella mateixa qui va trucar al 112 per tal d'alertar de la situació que s'estava patint al barri de Sant Gervasi-Galvany.

Segons ha declarat al canal de televisió Betevé Garcia, «Crec que la meva vida s'ha salvat perquè l'home no va saber mesurar la força». Ella mateixa afegeix que si hagués utilitzat tota la força que podia segurament no estaria aquí.

Aquí no va acabar tot

Les joves no estaven soles al carrer. El TSJC també ha informat que una tercera persona va veure el que va passar i va intervenir per aturar l'agressió. La conseqüència d'ajudar les noies va ser acabar ferida de gravetat.

Altres persones que es trobaven al lloc dels fets van ajudar les noies i la tercera persona, van trucar al 112 i van retenir a l'atacant fins a l'arribada de la policia. Els Mossos d'Esquadra van detenir l'agressor mitjà hora després de la situació produïda al carrer de Balmes amb Marià Cubí, al barri de Sant Gervasi-Galvany. Les víctimes van ser traslladades a l'Hospital Sagrat Cor.

El jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per l'home que va pretendre robar a cinc persones i va agredir amb una pedra a diverses d'elles. L'agressor ja comptava amb antecedents per homicidi i estava complint una condemna en el moment de l'agressió. Es trobava de permís penitenciari de tercer grau.