Aterra amb èxit l'avió d'Air Canada a Barajas amb problemes en un motor i una roda

Air Canada havia assenyalat que l'avió podia volar amb un sol motor

Aterra amb èxit l'avió d'Air Canada que aquest dilluns a la tarda ha sobrevolat la ciutat de Madrid per perdre combustible després d'un problema tècnic que l'ha fet operar amb un sol motor i una sola roda. El pilot ha començat les maniobres d'aproximació a les 18.45 i ha aterrat en l'aeroport a les 19.12 hores, moments abans de l'hora prevista.

L'aeronau ha estat identificada com el vol AC837, de la companyia Air Canada, que tenia com a destí Toronto i amb 130 passatgers a bord. Minuts després d'enlairar-se, al voltant les 14.55 hores, l'avió hauria patit un incident amb el tren d'aterratge i hauria perdut una roda

Un F-18 de la Força Aèria espanyola ha acompanyat a l'avió moments abans del seu aterratge a l'aeroport de Madrid-Barajas, segons fonts de l'Executiu. El motiu pel qual el F-18 ha volat prop de l'avió amb identificatiu AC837 és tractar de comprovar millor la possible avaria de l'aparell i ajudar en la mesura que sigui possible.

Alarma per sobrevolar Madrid a poca altura

S'ha creat l'alarma aquest migdia quan un vol que sortia a les 14.55 de l'aeroport de Barajas amb destinació a Toronto ha començat a sobrevolar a menys de 1000 metres d'altura la ciutat de Madrid. Una maniobra que ha alertat a molts ciutadans i que ha encès totes les alarmes. Aquest Boing 767 ha canviat poc després d'iniciar el seu vol el rumb i ha començat a creuar de nord a sud la capital espanyola.

El mateix aeroport confirmava moments després, a través de les seves xarxes socials, que l'avió amb identificatiu AC837 i operat per Air Canada havia sofert danys que l'obligaven a tornar a la pista d'origen. Segons s'ha sabut més tard, l'aeronau presentava danys en un motor i una roda, per la qual cosa s'ha vist obligat a sobrevolar la capital. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari