Un turista escala un edifici d'onze pisos a Benidorm i es fa viral

L''instagrammer' es dedica a fer aques tipus de reptes perillosos

Un xic escalant un edifici
Un turista escala un edifici d'onze pisos a Benidorm | València Diari

No és la primera volta que veiem per les xarxes socials fotos i vídeos de gent fent reptes perillosos amb l'únic objectiu d'aconseguir seguidors i 'likes'; de fet, aquest novembre dos nois es van fer virals després d'escalar la Torre Agbar de Barcelona. Ara, l'últim d'aquests reptes que s'ha fet viral s'ha produït en Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant), este mateix diumenge.

Un britànic, amb nom 'Nuisance' en Instagram, ha compartit en les històries d'esta xarxa social com pujava i escalava un onzé pis en l'avinguda d'Alfonso Puchades de Benidorm. Ell mateixa es definix com un «idiota professional» en la biografia del seu perfil.

Els veïns de la zona no van poder evitar sobresaltar-se i avisar a la Policia: «Està boig, no puc mirar, truca a la Policia», ha comentat una de les veïnes en un vídeo que circula per WhatsApp, segons avança 'Información'.

El xic es dedica a fer aquest tipus de reptes habitualment i a compartir-ho en les seues xarxes socials. Esta volta, també ha volgut compartir la seua experiència. Fins i tot, arribà a compartir el moment en què fugia de la Policia.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari