Un avió vola a baixa altura per Madrid mentre es prepara per a un aterratge d'emergència a Barajas

Hauria perdut una roda i està donant voltes per cremar combustible

Un avió Boeing 767 sobrevola a una altura molt més baixa del que seria habitual, uns 850 metres, pels voltants de Madrid causant l'alarma dels veïns de les zones properes a l'aeroport de Barajas. Es troba a l'espera de poder fer un aterratge d'emergència després de patir un incident en l'enlairament. 

L'aeronau ha estat identificada com el vol AC837, de la companyia Air Canada, que tenia com a destí Toronto i amb 130 passatgers a bord. Segons recollia 'El Mundo', minuts després d'enlairar-se, al voltant les 14.55 hores, hauria patit un incident amb el tren d'aterratge i hauria perdut una roda.

A l'espera que pugui efectuar l'aterratge

Com han compartit molts veïns preocupats a les seves xarxes socials, l'avió està sobrevolant bona part de la capital provocant un important soroll i molèsties. Fonts oficials han explicat que es troba donant voltes cremant combustibles abans de poder realitzar la maniobra d'aterratge.  Barajas ha viscut unes darreres agitades després de tancament aeri durant unes dues hores per la presència d'uns drons. 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari