Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Imatges inèdites de Nico i Leo escalant la Torre Agbar de Barcelona

Els dos joves francesos van ser detinguts pels Mossos i s'enfronten a una sanció administrativa

Nico i Leo han escalat la Torre Agbar de Barcelona
Nico i Leo escalaven fins a dalt de tot i sense cordes la Torre Agbar de Barcelona | Twitter | @NicoMathieux

Nico Mathieux i Leo Urban van voler immortalitzar el moment. I és que ningú abans havia escalat la Torre Agbar  de Barcelona. Aquest dissabte publicàvem la surrealista imatge de dos joves pujant per l'exterior de l'emblemàtic edifici. Més de 140 metres d'altura, sense cordes ni ajudes, més enllà de les seves cames i mans. Després de deixar tothom bocabadat i acabar desallotjats pels Bombers i detinguts pels Mossos just en sortir per la porta de la torre, els dos francesos ens brinden imatges inèdites de l'aventura.

S'enfronten ara a una sanció administrativa, tot i que finalment no hi havia reivindicació ni motivació més enllà del 'mono' d'adrenalina.  Risc i aventura és l'únic que buscaven Nico i Leo. Ahir aclaparaven portades i avui ens deixen els seus perfils d'Instagram i Twitter replets d'imatges del moment, sense faltar-hi la selfie de rigor des de les altures al 'top' de l'Agbar i  'stories' amb vídeos de la celebració postrepte aconseguit.

Nico i Leo van celebrar haver escalat la Torre Agbar de Barcelona
Nico i Leo van ser detinguts en baixar de la torre, però van celebrar el repte posteriorment | Instagram

Leo, campió d'Europa de 'pilla pilla'

Aventurer i youtuber, així és Nico Mathieux. Viu prop del perill, del risc i l'adrenalina com el seu amic i company de bogeries, Leo, que és a més atleta i campió d'Europa de la disciplina worldchasetag, una adaptació del tradicional joc d'atrapar al món de l'esport i la competició. Els seus perfils d'Instagram enganxen i és que la Torre Agbar és un més dels molts reptes que han assumit i que deixen sense alè.  Salts urbans a distàncies impensables, aventures a la neu, expedicions a les muntanyes més altes i escalades de ponts i edificis impossibles.

També et pot interessar...