Aterratge d’emergència a Barcelona per una falsa amenaça de bomba

La policia francesa ha alertat sobre el possible perill a bord d'un avió de Vueling procedent de París amb destinació Eivissa

Un avió de Vueling procedent de París i amb destinació Eivissa ha aterrat d’emergència a l’aeroport del Prat, Barcelona, aquest dijous per una amenaça de bomba. Tanmateix, la mateixa companyia aèria finalment ha confirmat que s’ha tractat només d’una falsa alarma.

Amenaça de bomba en un avió de Vueling

Un avió de la companyia Vueling que es dirigia a Eivissa ha aterrat al voltant de les 14.00 hores del migdia d’aquest dijous 23 de maig a l'aeroport del Prat per una falsa amenaça de bomba. La policia francesa ha alertat el capità del vol 2487, procedent de l’aeroport Charles de Gaulle de París,  sobre la possibilitat de dur una bomba a bord.

Un avió de Vueling ha aterrat d'emergència a Barcelona per una amenaça de bomba
La Guardia Civil ha desallotjat l'avió i ha procedit a buscar la bomba | Pierre-Marc Dufraisse (@PM_DUFRAISSE)

Arran d’aquesta alerta, el capità de l’avió de Vueling ha decidit aterrar a l’aeroport del Prat a Barcelona, seguint els procediments de seguretat, i, a continuació, han desallotjat l’aeroplà completament perquè les forces de seguretat de l’Estat procedissin a registrar tot l’avió cercant la presumpta bomba. Finalment, la Guardia Civil ha comprovat que  a bord de l’avió no hi havia cap explosiu.