Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els investigadors han confirmat que el cos trobat al descampat d'EL Prat de Llobregat és el de Janet

Janet Jumillas, assassinada per 50 euros

La desapareguda va telefonar fins a quatre vegades al sospitós el dia de la seva desaparició
Els investigadors han confirmat que el cos trobat al descampat d'EL Prat de Llobregat és el de Janet
Els investigadors han confirmat que el cos trobat al descampat d'EL Prat de Llobregat és el de Janet | Cedida

 

La investigació sobre la desaparició de Janet Jumillas continua oberta tot i que cada vegada es va desvelant més informació sobre les hipòtesis amb què treballen els investigadors. Els Mossos han fet oficial aquest matí que el cadàver que es va trobar el passat dimarts en un descampat al Prat de Llobregat correspon a Janet, la mare de 39 anys i veïna de Viladecans que va desaparèixer el passat 13 de març.

Si bé l'autòpsia va demostrar que la dona havia mort després de rebre diversos cops al cap i una profunda ganivetada al coll, encara es desconeixen els motius que van portar al principal sospitós del seu homicidi, AItor, a posar fi a la vida de Janet. 

Janet li hauria deixat 50 euros a Aitor
Janet li hauria deixat 50 euros a Aitor | Cedida

 

Un préstec de 50 euros

Al llarg de la investigació els agents han hagut d'endinsar-se en la vida de la desapareguda i revisar totes les seves coses, és per això que van esbrinar que aquesta cobrava una pensió no contributiva de 24,50 euros al mes i que actualment al seu compte del banc Santander només disposa d'un euro, segons recull 'El Confidencial'.

Per la seva part, els investigadors treballen amb la hipòtesi que Janet li hauria deixat 50 euros a Aitor el 4 de març i que el dia 13 hauria anat al domicili d'aquest per reclamar els seus diners. No obstant això, el sospitós d'homicidi va assegurar durant el seu testimoni que l'última vegada que havia vist a la desapareguda va ser el 12 de març s la nit a casa d'ella, quelcom que ha confirmat una veïna de Janet.

A partir d'aquí el testimoni són tots mentides, segons han esbrinat els investigadors. Aitor va declarar que el 13 de març va sortir de treballar d'Amazon i que va intercanviar un WhatsApp amb Janet però que finalment no la va veure «mai més». Aitor però havia estat acomiadat de l'empresa el passat 24 de febrer.

66 trucades

Des de gener fins al 13 de març, desapareguda i sospitós, van compartir un total de 66 trucades. Aitor sempre havia estat qui trucava a Janet fins al 4 de març quan és la dona qui agafa la iniciativa. El dia de la desaparició Janet li va trucar fins a quatre vegades i finalment, aconsegueix parla amb ell a les 10.22 hores durant 54 segons. L'antena situa a la desapareguda a Cornellà. A partir d'aquesta última trucada, Aitor ja no intenta posar-se mai més en contacte amb Janet. Els Mossos afirmen que no ho va fer perquè ja sabia que estava morta.

També et pot interessar...