ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

Els Mossos confirmen que el cadàver del Prat és el de Janet Jumillas

L'autòpsia demostra que va morir a causa de reticents cops al cap i d'una ganivetada al coll

Els Mossos han fet màxima difusió per a poder trobar Janet, despareguda a Cornellà
Els Mossos han fet màxima difusió per a poder trobar Janet, despareguda a Cornellà | SOS Desaparecidos

 

Els Mossos han fet oficial que el cadàver trobat el passat dimarts al Prat de Llobregat correspon a Janet Jumillas. La dona, desapareguda el passat mes de març a Cornellà, va aparèixer sense vida en un descampat de la localitat barcelonina, però no ha estat fins aquest dijous que els Mossos n'han confirmat la identitat. 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

Janet Jumillas va morir per un tall al coll 

L'autòpsia realitzada durant el dia d'ahir ha servit per revelar que Janet presentava un profund tall al coll i que havia rebut diversos cops al cap. No obstant això, els forenses no han pogut determinar la causa exacta de la mort perquè el cos presenta un avançat estat de descomposició. El cos estava ocult en un forat d'uns 4 metres de profunditat i 30 metres de longitud, i va ser trobat mentre es realitzaven tasques de neteja a la zona. 

Si bé durant el dia d'ahir els metges de l'Institut Legal de Medicina Forense de Catalunya no van ser capaços de confirmar la identitat de la veïna de Viladecans que havia desaparegut feia més de dos mesos, el cert és que tots els elements que havien estat trobats al solar feien preveure que seria el cos de Janet, ja que fins i tot la roba que duia el cos tenia elements que coincidien amb la descripció de la víctima. 

D'aquesta manera, almenys, s'ha complert la petició del germà de Janet, que unes setmanes enrere feia una súplica desesperada i demanava que el cos de la dona de 39 anys aparegués aviat, ja que els seus familiars més pròxims tan sols volien poder «enterrar-la amb dignitat».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari