Identificat el conductor que va atropellar un vianant a la Diagonal la nit de Cap d'Any

És un jove francès que conduïa un Audi A3 fosc i va fugir en el moment dels fets
Cap d'Any
La Guàrdia Urbana ha identificat l'autor de l'atropellament | CatalunyaDiari.cat

 

La Guàrdia Urbana ha identificat, quasi mig any després, un jove del sud de França que anava amb tres persones més en un Audi A3, com a presumpte culpable de l'atropellament a la Diagonal de Barcelona que es va produir la nit de Cap d'Any. Mentre el vianant creuava en sentit muntanya, va arribar el cotxe que el va atropellar greument i el va portar durant 22 metres sobre el capó. Després es va aturar, va fer marxa enrere i va fugir pels carrils centrals de la Diagonal, va girar per la Rambla de Catalunya i es va incorporar al flux circulatori normal del carrer Rosselló a 56 km/h.

 

 

La víctima no va rebre l'alta fins a finals de febrer

El jove atropellat va resultar ferit greu i va estar ingressat gairebé dos mesos a l'Hospital Clínic en estat greu i amb pronòstic reservat. Fins a finals de febrer no va rebre l'alta mèdica. La policia ha confirmat que actualment el ferit està evolucionant favorablement però que encara està «en fase de recuperació».

 

Suposadament cap dels ocupants del vehicle resideixen a Barcelona, fet que ha dificultat la investigació del cas i que pot haver produït que no s'hagi permès identificar al conductor fins sis mesos després. David Vázquez, sotsinspector de la Guàrdia Urbana, ha confirmat que es tracta d'un jove francès que anava acompanyat de tres persones més dins el vehicle i ha afegit que el jutjat ja ha demanat a les autoritats franceses la citació del conductor en qualitat d'investigat per tres delictes: conducció temerària,  lesions greus i omissió del deure de socors. 

 

El testimoni clau ha estat una dona que havia dormit en un hotel d'Olèrdola, que va veure que el vehicle el dia 31 estava intacte i el dia 1 estava danyat i va posar-se en contacte amb la Guàrdia Urbana en conèixer que havia fet una a la participació ciutadana per esbrinar l'autor dels fets. El cas el porta el jutjat de primera instància número 24 de Barcelona a dement col·laboració a les autoritats franceses per fer la citació i prendre declaració a la persona investigada.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari