Mor un jove després de ser ingressat per una brutal pallissa a Oviedo

El jove no tenia tabac i els seus agressors el van apallissar

David, el noi apallisat per no donar tabac a uns joves
David, professor de 33 anys a Oviedo, ha mort després de rebre una brutal pallissa | Facebook

 

El David no fumava, era força atlètic perquè li agradava l'esport i segons el seu cercle pròxim, era una persona «encantadora». Una de les seves aficions preferides era viatjar arreu del món. Aquest any estava a punt realitzar un dels seus somnis: treballar als Estats Units durant un any com a docent, ja que era llicenciat en magisteri.

Fa una setmana, però, el seu somni es va trencar quan abandonava una festa a la localitat d'Oviedo. Eren aproximadament les cinc del matí i anava acompanyat de dues amigues quan, en un pas de zebra, tres joves d’entre 18 i 24 anys els hi van demanar tabac. El jove els hi va dir que no fuma i per tant no en tenia. Davant la negativa i sense donar-li temps a reaccionar, els joves es van encarar amb ell i el van començar a pegar, fet pel qual va haver de ser ingressat d’urgència a l'hospital. Unasetmana després el jove ha mort a l'Hospital Universitari d’Astúries a causa de l’agressió.

Algunes fonts properes a la família asseguren que d'ençà que va ingressar d’urgències a l'hospital han tingut poques esperances que sobrevisqués sense seqüeles. Després d’una setmana batallant contra el seu dèbil estat de salut, el jove deixava a la seva família aquest dilluns. Els agressors van colpejar moltes vegades al jove al cap amb una força excessiva, fet pel qual no ha pogut sobreviure.

El moment de l’agressió

Els agressors van agafar al jove i el van començar a colpejar mentre les amigues intentaven fer fugir als agressors. Van decidir trucar a la policia i va ser llavors quan els tres joves van fugir. En arribar, els agents no van poder veure als agressors, els quals ja havien sortit corrents.

En ingressar a l'hospital la víctima presentava uns traumatismes severs al cap que, malauradament, van resultar mortals. Els més pròxims a l'afectat estan intentant localitzar als responsables, intentant aconseguir qualsevol mena d’informació a través de les xarxes socials. Busquen algun testimoni ocular que presencies els fets i que pugui aportar informació rellevant. Fins al moment se sap que un dels assaltants era un home molt alt.

 

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari