Nova agressió homòfoba al centre de Barcelona

Tres homes denuncien haver rebut puntades de peu i amenaces | Identificats dos dels tres presumptes agressors
Guàrdia Urbana de Barcelona
Guàrdia Urbana de Barcelona | Guàrdia Urbana de Barcelona

Tres homes denuncien una agressió homòfoba a la plaça Sant Agustí, al centre de Barcelona. Les tres víctimes van acudir a la comissaria de les Rambles la matinada del passat diumenge explicant que havien rebut puntades de peu i amenaces pel fet de ser homosexuals.

 

A un dels agredits, segons detalla el 'TOTBarcelona', a més de propinar-li diversos cops a les costelles, li van robar el mòbilLa Guàrdia Urbana va aconseguir identificar dos dels tres presumptes agressors, als quals investiga per un delicte d'odi i furt. 

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Alerta per un repunt de la violència contra el col·lectiu LGTBI

El director de l'Observatori contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, ha explicat al mitjà citat que els consta una agressió semblant el passat 24 de maig al Raval. Un grup de joves hauria atacat una parella de matinada. Rodríguez recorda també el cas del periodista català Xavi Martínez, que va patir un atac homòfoba l'Eixample el 2 de juny

 

Des de l'Observatori, apunten a un clar repunt de la violència contra el col·lectiu LGTBI, amb agressions que es desenvolupen de manera semblant, perpetrades per grups de joves i de nit. Demanaran una reunió amb l'Ajuntament per posar sobre la taula la idea d'un servei de Whatsapp per atendre les víctimes de la violència homòfoba de manera instantània, podent contactar immediatament amb advocats i psicòlegs i aconseguir superar els atacs discriminatoris. 

 

També et pot interessar...

 Comentaris
Rafel Berga Ruiz
No es pot viure tranquil.

envia el comentari