Atraquen un banc en ple centre de Barcelona i se'ls cau part del bot铆 durant la fugida

Els Mossos d'Esquadra busquen els quatre autors del robatori amb viol猫ncia i intimidaci贸

Dos agents dels mossos d'esquadra
Els Mossos d'Esquadra busquen els quatre autors del robatori amb viol猫ncia i intimidaci贸 | Mossos d'esquadra

Una parella que es dirigia a una entitat financera de Barcelona per ingressar 70.000 euros va patir un robatori a dos quarts de dues del migdia d'aquest dilluns. Les v铆ctimes anaven al banc amb els diners quan van se'ls va tirar a sobre un grup de quatre persones i els van fer una estrebada enduent-se els diners. 

Els fets es van produir al davant del n煤mero 53 del carrer Torres i Bages de la capital catalana. Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigaci贸 per buscar els quatre autors i esclarir aquest robatori amb viol猫ncia i intimidaci贸. Als lladres els van caure part dels diners al carrer, segons mostra un v铆deo publicat a Twitter, i molta de la gent que va presenciar l'escena va aprofitar per agafar alguns dels bitllets que els van caure mentre fugien.

Atracament a punta de pistola el mateix dia a Barcelona

Casual i curiosament, aquell mateix migdia del dilluns es va realitzar un altre atracament amb viol猫ncia en una sucursal banc脿ria a Barcelona. Segons va avan莽ar el digital 'NIUS', dos homes armats es van endur uns 70.000 euros de l'oficina de Deutsche Bank, ubicada al n煤mero 399 del carrer Balmes de la capital catalana.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'av铆s del robatori a les 13 hores i es van despla莽ar de manera immediata a l'oficina banc脿ria, per貌 quan van arribar al lloc dels fets els atracadors ja havien fugit. La policia catalana s'est脿 fent c脿rrec de les investigacions, de les quals encara no es coneixen detalls.

Els delinq眉ents portaven armes de foc que van fer servir per amena莽ar els treballadors del banc i els clients que es trobaven a l'oficina, els quals es van convertir en ostatges dels atracadors. Segons algunes informacions, els lladres els van immobilitzar amb brides.


Comentaris

envia el comentari