Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge exterior botiga Louis Vuitton de Barcelona

Envesteixen un cotxe a la botiga Louis Vuitton de Barcelona: foto espectacular

Els lladres s'han emportat diversos productes valorats en centenars i milers d'euros

La botiga Louis Vuitton, situada al Passeig de Gràcia  de Barcelona, ha patit un robatori a les 6 del matí d'aquest dilluns, 31 de juliol. Els lladres han estrellat un cotxe petit en un dels aparadors, trencant així el vidre, i han entrat al negoci emportant-se bosses, joies i complements de roba.

Robatori amb allunatge al negoci Louis Vuitton

Els treballadors de la botiga de luxe Louis Vuitton s'han emportat una sorpresa molt desagradable en anar a obrir l'establiment. El vidre de l'aparador havia estat trencat amb un cotxe i els lladres s'havien endut una gran quantitat de productes valorats en centenars i milers d'euros.

Imatge de l'incident a la botiga Louis Vuitton de Barcelona
Un cotxe ha estat encastat a la botiga luxosa del centre de la ciutat. | Enric3553

Els autors del delicte han aprofitat que la pilona metàl·lica que protegia el vidre estava espatllada i ensorrada a terra per a atracar la botiga, tal com ha avançat El Mundo i han confirmat els Mossos d'Esquadra posteriorment a l'ACN. Actualment, la policia ja ha obert una investigació per a identificar i detenir als lladres de l'establiment de luxe.

Altres atracaments a l'establiment

El passat mes de febrer de 2021, Barcelona va ser l'escenari d'un seguit de manifestacions per l'ingrés a presó del raper Pablo Hasél. Enmig dels aldarulls, uns homes van aprofitar l'ocasió per a saquejar la botiga de Louis Vuitton, ubicada al Passeig de Gràcia, trencant els miralls i emportant-se diversos productes de la marca de luxe.

Busquen els atracadors d'Oliana

En un altre context, segueix la recerca dels dos lladres que van atracar l'oficina de CaixaBank a Oliana a l'Alt Urgell. En aquest cas, els delinqüents van fer un forat a la paret i van entrar a la seu abans que els treballadors, emportant-se 100.000 euros en metàl·lic.

En entrar els empleats, després que traguessin l'alarma, els delinqüents van entrar i van lligar les mans als treballadors fent-se amb un botí valorat en 100.000 euros. Actualment, la policia catalana encara treballa amb la identificació dels dos lladres.