Atraquen a punta de pistola una sucursal de CaixaBank a Barcelona

Dos homes amb les cares tapades han obligat als treballadors a obrir la caixa forta i s'han endut part dels diners que contenia
pistola
Atraquen a punta de pistola una sucursal de CaixaBank a Barcelona | Pixabay

 

Atracament a punta de pistola en un caixer de Barcelona. Concretament, els fets han passat avui al voltant de dos quarts de nou del matí, quan dos homes han entrat amb les cares tapades en una oficina de CaixaBank situada al barri d'Horta de la ciutat comtal, l'han atracat violentament i s'han endut part dels diners que hi havia a la caixa forta.

 

Els Mossos d'Esquadra intentaran localitzar els dos individus amb les imatges de seguretat

 

CaixaBank
Els Mossos d'Esquadra intentaran localitzar els dos individus amb les imatges de seguretat | Catalunya Diari

 

Els presumptes atracadors han accedit a l'oficina just a l'hora d'obertura, han mostrat una arma de foc i han forçat els treballadors a donar-los els diners de la caixa forta. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan indagant si l'arma era real o falsa. A través de les imatges de les càmeres seguretat, s'intentarà localitzar els lladres, que han fugit a peu i després amb un cotxe, segons testimonis.

 

Malgrat la tensió de la situació, no s'han hagut de lamentar ferits ni ostatges i la unitat central dels Mossos, especialitzada en atracaments, es farà càrrec de la investigació. L'entitat bancària ha de concretar la quantitat exacta de diners que han extret els lladres.

 

També et pot interessar...Comentaris
Annibal
No són lladres, són herois!

envia el comentari