Bigues de formigó col·locades a les vies causen 50 minuts de retard a l'R4

S'ha interromput la circulació de trens entre Terrassa i Viladecavalls fins a les 6.20 hores del matí
Bigues de formigó col·locades a les vies causen 50 minuts de retard a l'R4 | Rodalies.

La circulació de trens entre Terrassa i Viladecavalls —a la comarca del Vallès Occidental— s'ha interromput durant 50 minuts a causa d’obstacles a les vies del tren aquest dilluns. Diverses bigues de formigó, col·locades a les vies, han impedit que els trens poguessin circular amb normalitat per la línia R4 de Rodalies.

 

Segons Renfe, la incidència s’ha detectat a les 5.30 hores del matí i no s’ha restablert fins a les 6.20. Tècnics d’Adif han retirat les bigues de les vies i s’ha pogut restablir el servei habitual.

 

Durant les últimes setmanes, Rodalies ha patit diversos actes vandàlics

El sabotatge d’aquest dilluns al matí no és l’únic que han sofert les línies de Rodalies durant les últimes setmanes. Des de la publicació de la sentència, més d’una desena d’actes vandàlics han impedit i multiplicat les dificultats de circulació als trens de Renfe.

Rodalies a Mataró
Durant les últimes setmanes, Rodalies ha patit diversos actes vandàlics | ACN

Pneumàtics cremats, blocs de formigó, arbres i altres objectes han impedit la circulació dels combois en diverses ocasions i han causat retards a les línies. El Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (SEMAF) ha denunciat la situació i ha expressat el seu «rebuig, ja que les accions dutes a terme han posat en perill la integritat física dels professionals i de la ciutadania».

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari