Atropella una persona de nit, s'escapa i resulta que és el seu sogre

La dona va atropellar a l'home a causa d'una distracció mentre feia servir el mòbil

Cotxe circulant pel carrer de nit
La dona va atropellar a un vianant, que va resultar ser el seu sogre, i es va fugar  | Unsplash

Una dona ha estat condemnada a 18 mesos de presó després d'atropellar a un home de nit i posteriorment escapar-se de l'escena dels fets. El succés ha tingut lloc a la ciutat de Leicester, al Regne Unit. I és que després de l'accident es va saber que la víctima era el sogre de la dona.

Fatheha Begum Abedin, la dona que va atropellar al seu sogre, es trobava conduint distreta per fer servir el mòbil quan van ocórrer els fets, l'any 2018. Una càmera de seguretat la va captar el moment en el qual la dona, després d'atropellar a un home, va fugir.

Segons les recerques, l'home atropellat, un home de 61 anys, va quedar estès a terra amb ferides greus. Després de l'impacte, en lloc de baixar a comprovar l'estat de salut de la víctima, la dona va decidir accelerar i sortir fugint del lloc. En el moment de l'accident, la dona es trobava anant a recollir menjar a un restaurant i l'home havia sortit de casa per a acudir al domicili d'un conegut, segons ha apuntat ‘La Sexta’.

El ferit va haver de ser atès per altres vianants

El ferit va ser atès per altres vianants que es trobaven en la zona i altres vehicles que van passar per allí. Una persona va ser detinguda pels fets en un principi, però després de passar 11 dies a la presó per aquest succés, es va acabar descartant la seva autoria.

Poc després de l'accident, la veritable autora va negar els fets i va arribar a afirmar que li havien sostret el vehicle, i que li havien causat danys al cotxe. Finalment es va descobrir que va ser ella, malgrat que la dona va arribar a esborrar 32 missatges de text en els quals es feia referència al mal estat de l'eixugaparabrisa, que va canviar abans de descobrir-se que ella era la culpable.

La justícia va arribar a condemnar, finalment, a la dona a un any i mig de presó i la prohibició de conduir durant dos anys i nou mesos.


Comentaris

envia el comentari