Primer pla del volant d'un cotxe

Atropella sense voler la seva dona a Espanya i acaba amb la seva vida

En els últims anys, més d'una dona ha mort atropellada pel seu home de manera accidental

Un home de Molinaseca, un poble de la província de Lleó, ha atropellat sense voler a la seva dona i no han pogut fer res per la seva vida. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'home atropella amb el cotxe a la seva dona

El passat 13 de juliol, al voltant de les 12:00 h, l'home va procedir a treure el cotxe del garatge de casa seva, situat al número 15 del carrer Iglesia. 

Segons els testimonis que es trobaven en el lloc, l'home va atropellar a la seva dona de manera accidental quan maniobrava marxa enrere. La dona, de 77 anys, va ser atropellada i va quedar atrapada sota el vehicle.

Les autoritats han estat alertades 

Pocs minuts després de l'atropellament, diversos veïns que es trobaven a la zona no van dubtar a socórrer a la víctima. A més, van alertar de la tragèdia a les autoritats.

En concret, el Servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó va rebre la trucada a les 00:07 h. Se'ls va indicar que una dona havia estat atropellada i que estava sota el vehicle. Precisament per aquest motiu, també es va avisar al Servei d'Extinció d'Incendis i Salvament de Ponferrada.

Tot seguit, es va alertar, de la mateixa manera, a la Guàrdia Civil de Trànsit i a Emergències Sanitàries.

No s'ha pogut fer res per la víctima

Les diferents autoritats es van presentar ràpidament al lloc dels fets. No obstant això, no van poder fer res per salvar-li la vida.

Segons el 'Diario de León', els veïns havien aconseguit moure el vehicle i, fins i tot, treure a la víctima de sota el cotxe. És més, va ser atesa per un sanitari que estava fora de servei i que es trobava a la zona.

Lamentablement, l'equip sanitari va certificar la seva mort. La tragèdia ha commocionat tota la població i ha deixat enfonsada a la seva família.

Altres casos similars d'atropellament en els últims anys

El cas de Molinaseca ens recorda a altres tragèdies de característiques similars. El passat mes de setembre una dona va resultar ferida en un braç a la localitat gallega de Lalín. El seu marit estava traient el cotxe familiar del garatge quan va atropellar-la accidentalment.

En aquest cas, la víctima va ser traslladada fins a l'Hospital Clínic de Santiago de Compostel·la, on va ser atesa sense que es temés per la seva vida.

El desembre de 2018, d'altra banda, una dona va resultar ferida greu a Alcorcón de manera similar. El seu marit va atropellar-la sense voler provocant-li una greu fractura a la pelvis. Aquesta dona va ser traslladada d'urgència a l'Hospital 12 de Octubre.

L'any 2007, un home de Chinchón que maniobrava per treure el vehicle de l'aparcament també va atropellar, de manera accidental, a la seva parella. La dona va patir diversos politraumatismes de gravetat i va acabar morint.