Pla general de l'interior de l'estació de metro de Santa Eulàlia

Caos en hora punta al metro de Barcelona: mor un home atropellat

TMB assenyala que una persona hauria creuat les vies per accedir a l'andana de trens

Tràgic incident a la línia de metro de Barcelona. Una persona ha estat atropellada mortalment a l'estació de Catalunya. El sinistre s'ha produït abans de les set del matí d'aquest dimarts i el servei de metro i trens s'ha vist afectada per aquest incident.

Els fets han succeït a l'L1, la línia vermella del metro de la capital catalana, que connecta l'Hospital de Bellvitge i l'estació de Fondo. En conseqüència del tràgic accident, la línia ha estat sense servei en hora punta entre les estacions d'Espanya i Marina. 

Als voltants de l'atropellament mortal hi ha diverses hipòtesis. Algunes assenyalen el possible suïcidi de l'individu o un accident. Tot i això, des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) assenyalen cap a una altra direcció.

En concret, indiquen que la persona que ha mort hauria baixat a la zona de vies del metro. Aquest moviment ha estat per travessar les vies i arribar fins a l'andana dels trens de Rodalies, que està a la part central de l'estació de Catalunya.

Amb motiu d'aquest greu succés, s'han desplaçat fins al lloc diverses patrulles de policia, dotacions dels bombers i ambulàncies del Sistema d'Emergències (SEM).

Interrupció del servei de metro i trens

El servei de metro i trens a la zona de l'atropellament i estacions pròximes s'ha vist afectada des de primera hora. En concret, des d'abans de les set matí, quan hi ha hagut el tràgic succés a l'estació de Catalunya.

En conseqüència, els combois de tren i metro no han funcionat entre les estacions d'Espanya i Marina. D'altra banda, si que ho feien entre l'Hospital de Bellvitge i Espanya i entre Marina i Fondo.

A més, des de TMB s'ha demanat als usuaris que utilitzin altres mètodes de transport alternatiu o altres línies per arribar als seus destins d'una forma més ràpida.

El servei de l'L1, la línia vermella del metro, i de trens s'ha anat recuperant a poc a poc. Això ha estat a partir de les vuit del matí. Tot i anar tornat a la normalitat en aquest punt, TMB ha informat que la freqüència dels trens que passen per l'estació es pot veure afectada al llarg de tot el matí.