Un atropellament obliga a interrompre la circulació de trens al Vallès Oriental

Protecció Civil ha activat en prealerta el pla d'emergències FERROCAT per aquest incident

Imatge d'un tren de Rodalies
Un tren de la línia R3 de Rodalies de Catalunya ha atropellat una persona al Vallès | Twitter

Un tren de la línia R3 de Rodalies de Catalunya s'ha vist obligat a aturat el seu trajecte a l'altura de Parets del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental, a causa d'un nou atropellament aquest divendres, 18 de setembre, a primera hora del matí.

Els passatgers del tren han baixat a la mateixa andana de l'estació

Ara per ara no han transcendit les causes d'aquest nou incident a la xarxa ferroviària de Catalunya, però Protecció Civil ha confirmat que s'ha activat la prealerta FERROCAT. El tram de l'atropellament és de via única, i encara no se sap quan es reprendrà la circulació de combois. 

Pel que fa als passatgers que es trobaven a l'interior del tren en el moment dels fets, han pogut baixar a l'andana de la mateixa estació. Els Bombers de la Generalitat i els tècnics del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) han atès la persona atropellada, però es desconeix el seu estat actual. Cal dir que, una avaria a les instal·lacions d'Adif a Martorell, a la comarca del Baix Llobregat, ha provocat retards de fins a 20 minuts a les línies R4 i R8 de Rodalies de Catalunya.  

Circulació restablerta passades les deu del matí

Rodalies de Catalunya ha informat cap a les 10:08 hores que la circulació de trens ha estat restablerta entre Mollet del Vallès i Granollers, i que l'atropellament ha provocat uns 30 minuts de retard a la línia R3. 


Comentaris

envia el comentari