Detenen un jove de 28 anys per la desaparició de Manuela Chavero ara fa quatre anys a Badajoz

L'acusat ha reconegut els fets, i s'ha mostrat disposat a col·laborar amb la policia

Un vehicle de la Guàrdia Civil i uns agents durant un registre
La Guàrdia Civil ha detingut un jove per l'assassinat de Manuela Chavero | Cedida

Un veí de Manuela Chavero, una dona desapareguda ara fa quatre anys, va quedar detingut per la Guàrdia Civil dijous a la nit, acusat d'haver posat fi a la vida de la dona. Es tracta d'un jove de 28 anys del mateix municipi de Monasterio, a Extremadura, que vivia molt a prop de la desapareguda. Segons ha avançat aquest matí el diari 'ABC', l'acusat ha reconegut els fets, i s'ha mostrat disposat a col·laborar amb la policia per a la troballa del cadàver. 

Una misteriosa desaparició que va fer saltar les alarmes a Badajoz

Recordem que a Manuela se li va perdre el rastre la matinada del 4 al 5 de juliol de l'any 2016, a prop de la seva casa, a la província de Badajoz. En aquell moment tenia 42 anys, i tot i que els seus dos fills convivien amb la seva exparella, no hi havia constància de cap problema destacable que pogués justificar la seva desaparició

Des de llavors, tant els agents de la Guàrdia Civil com els millors especialistes de l'UCO no han deixat d'investigar la misteriosa desaparició. El més estrany és que, en el moment d'esfumar-se, Manuela, o Manoli com la coneixien en el seu entorn personal, va deixar totes les seves pertinences sobre la taula, i tant la televisió com els llums de casa es van quedar enceses.  

El més sorprenent és que tota la família coneix el detingut i els seus pares, i és que la víctima mantenia una relació propera des de feia anys. Al llarg dels anys d'investigació la Guàrdia Civil tenia com a sospitoses diverses persones, i algunes fonts assenyalen que el jove que ara ha estat finalment detingut era un dels principals.


Comentaris

envia el comentari