YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Càrregues dels Mossos per desallotjar una propietat d'un fill de Jordi Pujol a Barcelona

Desenes de persones han intentat evitar el desnonament, però finalment s'ha acabat produint

Els Mossos d’Esquadra carregant contra les persones que s’havien reunit per evitar un desnonament al Carmel de Barcelona, pis propietat d’Oleguer Pujol. (17-09-2020)
Desenes de persones s'han reunit a través de les xarxes per intentar evitar aquest desnonament | eSPAINews

Els Mossos d'Esquadra han carregat contra desenes de persones que intentaven impedir un desnonament al Carmel de Barcelona, al carrer Mühlberg. La Xarxa d'Habitatge d'Horta-Guinardó assegura que el pis és propietat d'Oleguer Pujol, fill de l’expresident Jordi Pujol. Segons afirmen les fonts, Oleguer Pujol no ha volgut pactar un lloguer social amb la família que hi vivia fins ara.

El desnonament ja s'ha executat durant aquest matí de dijous. Els Mossos han actuat per ordre del jutjat civil número 57 de Barcelona. Han carregat perquè la comitiva judicial, que ha arribat passades les 10, pogués accedir a l'immoble. Els activistes havien aturat dos intents previs de desnonament d'aquesta família.

Els testimonis comparteixen les imatges a les xarxes

Segons informa ‘El Periódico’, els habitants d’aquest pis són Hamid Kadri, la seva dona i dos fills més. Vivien en aquest immoble del carrer Mühberg de Barcelona des de feia tres anys, però l’any 2018 el pare de família va quedar-se sense feina i no podia afrontar els 750 mensuals que suposava viure allà. Així, mentre intentava fer front als deutes mes a mes, Oleguer Pujol va iniciar un procediment judicial que ha finalitzat aquest matí amb el desnonament de la família Kadri.

Les imatges que s’han compartit a les xarxes manifesten la duresa de la càrrega del cos policial. Desenes de persones havien estat reunides en aquest carrer a l’espera de l’arribada dels Mossos, els qui no han dubtat en carregar contra els ciutadans que estaven intentant evitar un desnonament més dels que s’estan produint aquests dies a la ciutat comtal.


Comentaris

envia el comentari