Dos vigilants del metro de Barcelona es barallen enmig d'un vestíbul

Els dos protagonistes de la baralla han estat suspesos de forma cautelar

Passatgers a l'interior de l'estació de metro de Santa Eulàlia de Barcelona
Els passatgers del metro es van quedar bocabadats quan van veure dos vigilants barallant-se en ple vestíbul de l'estació | Cedida

Els usuaris del metro de Barcelona que viatjaven ahir, al voltant de les 21.45 hores, de la nit amb aquest transport es van topar amb una sorpresa en veure com dos vigilants es barallaven en una de les estacions. En les imatges del vídeo compartit per una de les usuàries (@itsxanxee) es pot veure com els vigilants van ser enxampats mentre es donaven cops de punys i s'intentaven immobilitzar l'un a l'altre a terra.

Segons avança 'TOT Barcelona', la baralla es va produir a un dels vestíbuls de la línia 3 a l'estació de plaça Espanya. L'empresa encarregada de la seguretat de transports municipals, Prosegur, ha retirat els dos vigilants protagonistes de la batalla de manera cautelar de la feina. Per la seva part, TMB ha iniciat una investigació interna per tal d'obrir un expedient als dos treballadors.

Ocupen els àtics d'un bloc de pisos a Mataró

Okupes i veïns, que viuen de manera legal, d'un bloc de pisos a Mataró han estat els protagonistes d'una discussió que s'ha fet viral a les xarxes socials. En ell es veu com un grup de marroquins, que ha decidit ocupar els àtics d'un bloc de pisos, confirma a un dels veïns que ara el que volen és fer fora a la resta dels veïns de l'edifici perquè «volem que tots siguin ocupes», respon un dels joves okupes a la dona que està gravant el vídeo.

En aquest sentit, els veïns es queixen de l'actitud que estan mantenint els okupes, ja que aquests estan omplint de cola l'ascensor i els panys de les portes d'alguns dels pisos. També criden, fan soroll i ho deixen tot brut per molestar als veïns que resideixen en el bloc de manera legal i aconseguir que la convivència entre okupes i veïns sigui cada vegada més complicada.


Comentaris

envia el comentari