Un tren per la línia de costa de Rodalies.

Aturen un Rodalies al Maresme per un atropellament a plena llum del dia

Hi ha retards d'uns 45 minuts a causa de l'atropellament

La línia R1 de Rodalies està tallada des de Mataró a Sant Andreu de Llavaneres per l'atropellament d'una persona. Rodalies explica que s'està gestionant a hores d'ara un transport alternatiu per carretera i que les afectacions són superiors als 45 minuts. 

L'atropellament i les pertinents aturades afecten al punt de les 10.30 hores d'aquest dijous, 12 de maig, a l'R1 i l'RG1. 

Una persona ha envaït la zona de vies

El digital local Capgros.com explica que al punt de les 09.30 hores d'aquest matí una persona ha envaït la zona de vies en un punt no autoritzat entre Mataró i Llavaneres. 

El tren que circulava amb destinació Maçanet l'ha atropellat. El cos, segons expliquen, ha quedat sota el tren i el comboi s'ha hagut d'aturar per l'atropellament. Els serveis sanitaris, a més a més, han fet acte de presència fins el punt del succés i hi treballen a hores d'ara. 

Rodalies i els busos exprés 

D'altra banda, el Govern ha anunciat un reforç del servei de busos exprés per pal·liar els efectes de les diferents obres que coincidiran en el temps a Rodalies

Les obres del corredor mediterrani, la integració urbana de l'estació de Sant Feliu, les obres a l'estació de Molins de Rei, el soterrament de la via a Montcada o la integració de les vies a l'estació barcelonina de la Sagrera -algunes de les quals s'estendran fins a principis de l'any vinent- obliga a reordenar els horaris i les freqüències de pas de les línies R1, R3, R4, R7, R12 i RG1. 

Davant d'aquest escenari, l'executiu català ha decidit ampliar el servei d'autobusos, principalment els nocturns.