Cinc homicidis han tingut lloc en menys d'un mes a Barcelona, una xifra que suposa un punt crític en la seguretat de la ciutat

Un atropellament, un denunciat i diversos incendis a Terrassa en dos dies

L'atropellament va tenir lloc mentre la víctima creuava un pas de vianants

Un vianant va ser atropellat a la carretera Montcada de Terrassa mentre creuava el pas de vianants. Els fets van tenir lloc vora les 20.47 de la tarda del dilluns, quan el servei d'emergències va informar la Policia Municipal de Terrassa que un home havia estat atropellat mentre creuava un pas de vianants al municipi, en concret el que queda a l'alçada de la plaça Doré i que travessa la carretera de Montcada.

La persona que va resultar atropellada va ser traslladada amb ambulància fins a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa. Fins al lloc dels fets també s'hi va traslladar una dotació de la Policia Municipal, que va ser l'encarregada de realitzar l'informe tècnic corresponent, segons informa 'Món Terrassa'.

Un denunciat per conduir sense carnet ni assegurança

El mateix dilluns, una patrulla de la municipal de Terrassa va aturar un vehicle que circulava pel carrer Mare de Déu de les Neus, a l'altura del carrer de la Mare de Déu del Mar, vora les 16.13 hores de la tarda. Van demanar la documentació al conductor i, en consultar les dades,  els agents van comprovar que no constava cap assegurança en vigor del vehicle.

A més a més, el conductor no disposava de la llicència de conduir per pèrdua de punts. Per aquest motiu els agents van obrir diligències en contra el conductor i es va immobilitzar mecànicament el vehicle. Al vespre del mateix dia, un vehicle es va incendiar a la carretera C-1415a entre Terrassa i Sentmenta.

Incendi al carrer de la Castellassa

Camió de Bombers
El foc ha començat a cremar en un magatzem del carrer de la Castellassa| Cedida

El dimarts a la tarda un incendi va afectar una nau industrial ubicada al carrer de la Castellassa de Terrassa. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les 15.14 hores, i fins al lloc de l'incident s'hi van desplaçar quatre dotacions.  L'incendi sembla que es va iniciar per unes obres que s'estaven realitzant.  El foc va afectar un sostre de fibra de vidre i va provocar un forat de dos metres, aproximadament. 

També et pot interessar...